Loading…

SEO Cursus

Doe-het-zelf Zoekmachine Optimalisatie

Om het meest uit uw aanmeldingen te halen moet uw site geoptimaliseerd zijn. Oude SEO (Search Engine Optimization) technieken helpen niet meer, en maken in veel gevallen uw rankings slechter in plaats van beter. Nieuwe technieken vragen om een nieuwe aanpak, zowel "off-site" als "on-site". In deze uitgebreide online cursus gaan we juist in op de "on-site" optimalisaties die u zelf kunt doen om uw zoek resultaten te verbeteren.

Met meer dan 50 video lessen is het programma wat uitgebreider geworden dan we hadden gepland, en we zijn dan ook enthousiast om het hele pakket aan te bieden.

Er is een gratis preview-video beschikbaar die u hier kunt bekijken.

Om een zo groot mogelijk publiek te bereiken is de cursus Engelstalig opgenomen (maar natuurlijk met Nederlands accent...).

Meer informatie

 

Search Engine Optimization Made Easy

Een eenvoudig SEO-systeem dat vrijwel iedereen zelf kan doen. Zelfs als je niet veel technische vaardigheden hebt, kun je beginnen met het maken van websites die goed scoren en daar blijven.

  • Vergeet advertenties. Zorg dat uw sites organisch in de beste zoekresultaten verschijnen.
  • "Old school"-methoden doden je ranglijst. Ontdek waarom een andere kijk op zoekmachineoptimalisatie belangrijk is en hoe u uw pagina's moet optimaliseren zodat mensen uw site kunnen vinden.
  • Gebruik en implementeer best-practice SEO-strategieën om een merk op te bouwen en verkeer van overal op internet te genereren. U kunt uw inspanningen meten, zodat u kunt zien of uw werk zijn vruchten heeft afgeworpen.
  • We hebben honderden marketeers van de ene op de andere dag hele inkomstenstromen zien verliezen. Begrijp fouten die uw concurrenten hebben gemaakt en hoe u "Panda" - en "Penguin" -problemen op uw site kunt voorkomen.

 

Een eenvoudig systeem - zelfs als u niet technisch bent

Tientallen "goeroes", marketeers en adviseurs prediken om zich uitsluitend op "advertenties" te concentreren. Tenzij je diepe zakken hebt, raden we dat model niet voor jou aan. We hebben een systeem ontwikkeld om websites te bouwen die gewoon niet kunnen falen. Het helpt me niet alleen in de SEO-wereld, maar draagt ook bij aan het genereren van webverkeer van andere sites.

  • Trefwoorden, title-tags en meta-informatie gebruiken voor on-page optimalisatie, waardoor meer gekwalificeerd, gericht verkeer naar uw pagina's wordt geleid.
  • Gebruik organische groeihacking-tactieken en voor nog betere optimalisatie en traffic naar uw landingspagina's, blog, aanmeldingspagina of verkooppagina.
  • Maak gebruik van sociale en contentmarketingstrategieën voor gratis blootstelling. Vergeet "betaalde advertenties", het "stimuleren" van uw berichten en andere dingen die niet werken.
  • Slaap 's nachts zonder nachtmerries over pinguïns of panda's. U zult eindelijk begrijpen wat Google echt doet met zijn updates

 

Nulla eleifend pulvinar purus, molestie euismod odio imperdiet ac. Ut sit amet erat nec nibh rhoncus varius in non lorem. Donec interdum, lectus in convallis pulvinar.

Aanmelden voor SEO cursus