Loading…

Over Ons

Sinds 2004 hebben wij duizenden tevreden klanten geholpen met hun SEO aanmeldingen.

Sinds 2004 verzorgen wij een Zoekmachine Aanmeldservice voor duizenden klanten in binnen- en buitenland. In tegenstelling tot de meeste andere online services, melden wij je site direct aan bij de zoekmachines die jij selecteert. Snel, direct en vakkundig.

Daarnaast bieden we door middel van training en analyse aanvullende diensten zodat u zelf in controle bent en blijft over uw digitale bedrijfsinformatie.

SEO is niet (meer) wat het geweest is...

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is over de loop der jaren sterk veranderd. Wij hebben onze dienstverlening telkens aangepast naar de nieuwe SEO trend en best practices.

Terwijl niemand echt weet hoe de zoekmachine algoritmes precies werken, elke zoekmachine heeft als doel om hun gebruikers waardevolle informatie aan te bieden.

Door gebruik te maken van die wetenschap, spelen wij in op de behoefte van zoekmachines aan informatie over uw site. Door de gegevens over uw site te verbeteren en zelfstandig te beheren, zorgen we er samen met onze Brand Center software voor dat de juiste gegevens opgenomen worden.

  • Werk belangrijke bronnen zoals Google, Facebook en Bing direct bij met nauwkeurige gegevens.
  • Accurate vermeldingen verspreiden over 300 sites die lokaal zoeken beheren.
  • Voortdurend ontbrekende en onnauwkeurige vermeldingen claimen en corrigeren.

Onze partner sites en diensten